در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
باسلام و خسته نباشيد.

بنده حدود 5 سال در يك مشاور املاك با كد رسمي به عنوان مباشر مشغول كار بوده ام. (حدود15 سال پيش) در آن زمان هيچگونه بيمه اي نه براي بنده و نه خود كارفرما و يا كس ديگري رد نشده است.

ضمنا نه قرارداد كتبي داشتيم نه فيش حقوقي گرفتيم و كلا مستندات كتبي چيزي ندارم آنهم به دليل اينكه كارفرما از آشنايان خاص بوده اند. اما اگه براي تحقيقات ميداني از بيمه بخواد كسي بره باتوجه به اينكه آن املاك همچنان مشغول به كار ميباشد و كارفرما همان آشنا هست هم ايشان و هم اهالي محل كاركرد بنده را تاييد خواهند كرد.

حالا آيا راهي هست براي احراز حق بيمه آن سالها يا اگر لزوما بايد قرارداد يا مستندات كتبي موجود باشه ميتوان يك قرارداد به تاريخ آن زمان بين بنده و كارفرما تهيه شود سپس درخواست احراز سابقه داد.

ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با سلام

در خصوص ادعای سابقه به موجب دستورالعمل وزارت کار اثبات ادعا با ارایه مستندات و مدارک قابل احراز و اقدام میباشد و به صرف اقرار طرفین نمیتواند دلیل احراز صورت گیرد به موجب ماده 87آیین دادرسی کار اثبات ادعا بعهد خواهان با ارایه دلایل قابل تایید و صدور رای خواهد گردیدو برای شما به دلیل فقد مدارک امکان ایجاد و احراز ممکن نمیباشد