در سوابق بیمه توسط (200 امتیاز)
سلام مبلغی که برای انتقال سابقه بیمه درمانی بانک بازرگانی در سالهای 57الی59 به بیمه اجتماعی باید پرداخت شود به عهده بانک است یا خود شخص ،البته من شنیدم بعهده بانک است نمیدانم صحت داره یا نه لطفا راهنمایی کنید متشکرم
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

انتقال سوابق افراد از هر صندوق به صندوق دیگر با درخواست فرد صورت میپذیرد و به طبع آن کلیه مبالغ انتقال به عهد فرد متقاضی میباشد

درصورتی که قرار بر این باشد که سوابق از صندوقی به صندوق دیگر به دلیل تبدیل صندوق توسط کارفرما انجام شود این انتقال و هزینه بعهده کارفرما میباشد

مثال : با توجه به تبدیل بعضی از بانکها به خصوصی و تغییر صندوق آنها کلیه سوابق افراد در صندوق بانکها با انتقال به تامین اجتماعی بعهده بانک میباشد