در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

پدرخانم من سن 66 ، سابقه تامین 22 سال و خدمات درمانی 7 سال
برای انتقال سابقه پیگیری کرده اعلام کردن 55 میلیون پرداخت کنه چرا باید اینقدر پول بده مگه سابقه خدمات درمانی محاسبه نمیشه ?

با تشکر از لطف شما
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام با توجه به اینکه هر فرد فقط یکبار تغییر صندوق بیمه را تغییر دهد با توجه به اینکه مبنای محاسبه سازمان تامین اجتمایی بدین صورت میباشد هرکدام از مبلغ حق بیمه بیشنر باشد مبنای محاسبه سازمان میباشد وبا توجه به اینکه مبلغ خدمات درمانی بیشتر بوده ودر این حالت بیمه درصد کمک دولت را برعهده بیمه شده قرار میدهد درنتیجه این تغعییر صندوق مبلغ مورد مطالبه زیاد میشود ..ایمانی