در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
سایت بید برگ رو بازدید کردم و سوال من اینه که کارشناسها پاسخهای مشابه دادن انتقال سنوات بیمه ارتش به تامین اجتماعی ۱۸درصد اخرین حقوق ضربدر تعداد ماههای سنوات ارتش.

یعنی حقوق من الان نهصد تومنه (راننده تاکسی) میشه ۱۸۰هزار × ۶۵ ماه سنوات=۱۱۷۰۰۰۰۰ تقریبا ۱۲۰۰۰۰۰۰میلیون ت.. باید پرداخت کنم که غیر عادلانه.

 پس اون کسر بیمه طول خدمت من در ارتش چی میشه و از مبلغ فوق کم میشه و چقدر

..با تشکر از سایت عالی بید برگ
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

مبلغ فوق را باید از سهم کسورات صندوق ارتش تان کم کنند و البته می توانید قسط بندی هم کنید .

با تشکر