در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
17 سال سابقه بیمه ارتش دارم و از ارتش اخراج شدم چگونه به تامین اجتماعی انتقال بدم هزینه آن سالی چه مقداره با تشکر
2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

انتقال سابقه براساس مزدآخرین لیست بیمه توسط تامین اجتماعی یا محل کار قبلی  در صندوق قبلی (هر کدام که بیشتر باشد) براساس ماخذ  18درصد به نسبت سابقه محاسبه و اخذ میگردد بعد از پرداخت مبلغ تعیین شده سوابق بعنوان سنوات بیمه ای در حساب شما اعمال خواهد گردید

مثال اگر حقوق شما 1 میلیون تومان باشد  18 درصد مبلغ فوق محاسبه (180 هزار تومان) و ضربدر  خدمت شما به ماه در نیروهای مسلح میگردد و مبلغ بدست امده  بابت انتقال به تامین اجتماعی  از شما گرفته می شود. (ممکن است اندکی جزئی تغییرات داشته باشد)

با تشکر