در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام
از سال ۸۸ بیمه قالیبافی دارم و بعلت  مشکلات مالی پیش یکی از بستگان  تو کار خرما فروشی شاگردی میکنم.اونجا ازم کارت بهداشت خواستن.اگه کارت بهداشت تهیه کنم بیمه قالیبافی من قطع میشه؟
ممنونم از راهنماییتون
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
سلام

بیمه قالیبافان دارای کمک دولت میباشد لذا هرگونه تداخل سابقه بیمه اجباری ، اخذ کارت بهداشت یا اخذ جواز کسب منجر به قطع بیمه مذکور خواهد گردید. لذا :

1 - در صورت تداخل سابقه با لیست حق بیمه کارگاههای مشمول قانون تامین اجتماعی و گزارش بازرسی کارگاه از شروع تداخل قرارداد بیمه قالیبافان فسخ و سوابق ناشی از آن ابطال میگردد همچنین حق بیمه پرداختی سهم بیمه شده به عنوان حق بیمه سهم درمان قابل استرداد نمیباشد.
2 - در صورتی که بیمه شده قالی باف دارای پروانه کسب معتبر بوده و یا کارفرمایی و قرارداد پیمان وی محرز گردد روش اقدام بصورت ذیل میباشد :

الف - در صورتی که قرارداد بیمه قالی بافی قبل از تاریخ پروانه کسب ، کارفرمایی و قرارداد پیمان باشد صرفاً سوابق مدت تداخل حذف میگردد.

ب - چنانچه قرارداد بیمه قالی بافی بعد از تاریخ پروانه کسب ، کارفرمایی و قرارداد پیمان باشد بیمه قالی بافی و قرارداد فاقد وجاهت قانونی بوده و سوابق ناشی از آن حذف میگردد همچنین حق بیمه پرداختی سهم بیمه شده بعنوان حق بیمه سهم درمان محسوب شده و قابل استرداد نمیباشد.

ج - چنانچه پروانه کسب یا کارفرمایی مرتبط با شغل قالیبافان و شاغلان صنایع دستی باشد در صورت اشتغال کارفرما در حرفه مذکور محرز گردد ادامه بیمه پردازی بلامانع میباشد.

لازم بذکر است چنانچه کارفرمای مورد نظر طبق قانون و برخی قوانین آن مورخ 87/1/25 مصوب مجلس شورای اسلامی از طریق لیست حق بیمه اقدام به پرداخت حق بیمه نمایند از تاریخ شروع تداخل قرارداد ، بیمه قالیبافان لغو و حق بیمه پرداختی بعنوان سهم درمان قابل استرداد نمیباشد.