در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
با سلام خدمت شما عزیزان من نزدیک بیست سال قالی بافی کردم اما به هر دلیلی نتوانستم خودم را بیمه قالی بافی کنم آن هم نداشتن حق بیمه و از همه بدتر بیسوادی با هر بدبختی که بود نزدیک به شش سال بیمه قالی بافی پرداخت کردم اما به علت نداشتن آ گاهی ونداشتن پول حق بیمه به جای پنجشنبه شنبه رفتم بیمه گفتند که بیمه شما باطل شده و باید،آزاد بیمه بشی یا که دیگه بیمه قالی بافی نداری ؟ میخوام بدانم که الآن من چه کار باید بکنم آ یا خدا یش این انصاف است که من که همین حق بیمه رو نداشتم آزبا سلام خدمت شما عزیزان من نزدیک بیست سال قالی بافی کردم اما به هر دلیلی نتوانستم خودم را بیمه قالی بافی کنم آن هم نداشتن حق بیمه و از همه بدتر بیسوادی با هر بدبختی که بود نزدیک به هفت سال بیمه قالی بافی پرداخت کردم اما به علت نداشتن آ گاهی ونداشتن پول حق بیمه به جای پنجشنبه شنبه رفتم بیمه گفتند که بیمه شما باطل شده و باید،آزاد بیمه بشی یا که دیگه بیمه قالی بافی نداری ؟ میخوام بدانم که الآن من چه کار باید بکنم آ یا خدا یش این انصاف است که من که همین حق بیمه رو نداشتم بیمه ام قطع بشه
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام در بیمه قالی بافی از یارانه دولت استفاده می شود به همین دیلیل مبلغ پرداختی حق بیمه بسیار کمتر می باشد

شما می توانید با مراجعه به بهزیستی و درخواست بررسی تحت پوشش این سازمان قرار گرفته سپس درخواست بیمه زنان خانه دار را نمایید

یا صبر نمایید تا دوباره بتوانید برای بیمه قالی بافی ثبت نام نمایید

مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) و زنان سرپرست خانوار تحت پوشش سازمان بهزیستی حسب مورد با معرفی از سوی مراجع مذکور در صورتی که کمتر از ۵۰ سال سن داشته باشند، در اجرای بند”ب” ماده ۱۱ آئین نامه اجرائی ماده ۷ قانون هدفمند سازی یارانه ها و در راستای تعمیم و گسترش پوشش بیمه ای به گروههای خاص جامعه از تاریخ ۲۱/۱۲/۱۳۸۹ با معافیت از پرداخت حق بیمه به میزان ده بیست و هفتم حق بیمه کامل(با نرخ ۲۷درصد) بر اساس حداقل دستمزد مصوب شورای عالی کار که حق بیمه آن از محل منابع حاصله از هدفمند سازی یارانه ها تأمین می شود، مشمول تعهدات قانونی مقرر در بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد شامل بازنشستگی، ازکارافتادگی، فوت و خدمات درمانی قرار گیرند.

اطلاعات تکمیلی در :

تشریح جزییات بیمه زنان خانه دار بیمه تامین اجتماعی