در سازمان تامین اجتماعی توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما.

بنده کارگر مرغداری هستم و بیمه تامین اجتماعی 23 سال سابقه بیمه دارم و بدلیل ورشکستگی صاحب کارم مرغداری اجاره رفته و بنده نیز اخراج شدم که در همین حین مامور بیمه به مرغداری سر زده و بیمه بنده را به مدت 4 ماه قطع کرده..بنده چگونه میتوانم بیمه ی قطع شده را وصل کنم..

متشکر...
1 پاسخ
توسط (55,020 امتیاز)
با سلام

احتمالا مشمول تخفیف در حق بیمه شده بودید . از این کارگاه دیگر نمی توانید حق بیمه رد کنید . پرداخت حق بیمه منوط به کار کردن در جایی است و باید در جایی دیگر مشغول شوید یا به صورت خویش فرما بیمه کنید و یا درخواست مقرری بیمه بیکاری کنید .

با تشکر