در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام ممنون از سایت خوبتون

اگر شرکت پیمانکاری ساختمانی  که کارگران خود رو بیمه تامین اجتماعی کرده و ماهانه 30%حق بیمه آنها رو پرداخت میکنه، بابت پروژه های ساخت و سازی که میگیرد (با توجه به اینکه خود آن ساختمانها بیمه مسولیت و حوادث هم دارند و برخی ندارند) باز هم بازرس بیمه برای بررسی دفاتر شرکت مفاصا حساب بیمه(16.67 یا 7.8درصد) بابت هر پروژه رو میخواهد؟؟؟

یا به عبارت دیگر در صورت پرداخت حق بیمه سهم کارگران شرکت، باز هم باید حق بیمه ایی دیگر پرداخت کنیم؟؟؟
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
با سلام

طبق قانون شرکت های پیمانکاری و مهندسین مشاور حسابرسی بیمه نمیشوند

شرکتهای پیمانکاری شرکتهایی هستند که بر اساس قرارداد ماهیت پیدا میکنند و برای هر قرارداد کد کارگاه جداگانه اخذ می کنند. و لیست نفرات شاغل را درهمان کد کارگاهی ثبت و ارائه میکنند.و در نهایت برای هر کدکارگاهی مفاصا حساب بیمه بگیرند.که از 7.8 تا 16.67 متغییر است