در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (100 امتیاز)
سلام. آیا موجر در قبال حوادث جانی و مالی ناشی از فرسوده و قدیمی بودن خونه اجاره داده شده (با اطلاع و آگاهی مستاجر) در قبال مستاجر قانونا و شرعا مسئولیت دارد؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
با سلام

دامنه مسولیت مدنی بسیار گسترده است. به همین علت است که تنوع بیمه های مسولیت بیشتر از سایر رشته ها است.

بسیاری از مسئولیت ها در نگاه عامه مردم با آنچه که در محکمه و دادگاه منجر به صدور رای می شود، تفاوت دارد.

یک قاعده کلی برای مسئولیت ها وجود دارد:

هر کس به نسبت قصور و اشتباه خود ملزم به جبران خسارت وارده به زیاندیدگان است.

دامنه قصور و اشتباه بسیار وسیع است پس دامنه مسئولیت نیز بسیار گسترده است.

از این قاعده کلی نتیجه می گیریم که اگر قصور و اشتباه موجر در اجاره دادن ملک فرسوده محرز گردد و از این موضوع اسیبی به مال و جان مستاجر وارد شود، موجر در قبال جبران خسارت های وارده مسئول خواهد بود.