در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)
سلام،بنده برا یه پیمانکار برق ساختمان دو روزی بود کار میکردم که دچار سانحه شدم،قراردادی هم بینمون نبود
بعد پیمانکار منتقلم کرد بیمارستان (روز سانحه)بعد رادیولوژی و... پزشک گفت که بخاطر شکستگی استخوان صورت باید جراحی شود،و بعد از گچ گرفتن دست راستم که بخاطر ضربه شکستگی در استخوان مچ داشتم گفتن که باس به بیمارستان چشم پزشکی هم مراجعه کنم،بعد از مراجعه و سی تی اسکن از چشمام پزشک متوجه شد که کاسه چشم چپمم شکستگی داره

حالا منم هزینه های درمانمو ندارم و پیمانکار هم میگه وظیفه من نیس هزینه هات،و بعد روز سانحه بزور هم جواب تلفنمو میده،و گاهی پیامک میزنه

میخاسم با این تعاریف خلاصه که عرض کردم بدونم چه پیگیری باید کنم

ضمنا این جایی که برقکاریاشو انجام میدادیم مغازه بود،صاحب مغازه هم بیمه نداره،خودمم بیمه شخصی ندارم

اگه امکانش هس یه راهکاری ارایه بدید ممنون میشم،که از طرفی دچار خسارت جانی شدم و اینجوری متحمل خسارت مالی نشم درکل لاقل،دستم به جایی بند هست؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام
متاسفم از حادثه ای که براتون اتفاق افتاده

اول بفرمایید چه کسی به شماگفت برید اونجا کارکنید . و برای اتفاقی که افتاده شاهد و مدرکی هم دارید
ثانیا ساختمان های احداثی همه بیمه مسیولیت کارفوما در برابـرکارکنان دارن .