در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)
با سلام کارگر کارگاه تزریق پلاستیک هستم.زن هستم و در حین کار در ۱۸ مهر دستم لای قالب موند و ۴ انگشت دست راست رو کامل از دست دادم.

 با توجه به اینکه در کارگاه مورد نظر بیمه نبودم و از فروردین امسال آنجا شاغل بودم ولی روز بعد از اتفاق کارفرما بیمه من رو از ۵ شهریور رد کرد و با توجه به توافقنامه ای که با کارفرما امضا کردم و ۴۰ میلیون دیه و پول مزایا و بیمه و مستمری و .... را گرفتم

سوالم این است که آیا بابت مستمری میتوانم شکایت کنم و مستمری از کار افتادگی دریافت کنم؟؟ و اگر میتونم دریافت کنم چه کسی باید به من پرداخت کنه؟ سازمان یا کارفرما؟ چون نمیخوام کارفرما بیشتر از این اذیت بشه
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
باتوجه به اظهارت شمادرزمان حادثه 18مهر لیست بیمه دا ه شده است  وتحت مقررات حمایتی تامین اجتماعی قرارمیگیرید،مضافا" مستمرری طول درمان توسط تامین اجتماعی پرداخت میگردد،کارافتادگی بانظرمثبت کمیسیون پزشکی صورت حادث میشودودیه نیزازطریق مراجع قضایی قابل مطالبه میباشد