در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
با سلام من ۳ سال هست پیوند کلیه انجام دادم و الان هم باید پیوند پانکراس کنم و یکی از چشام هم مشکل شبکیه دارد و حدود ۱۰ سال هم هست دیابت دارم و ۱۴ سال هم بیمه دارم و بیماریه هم بعد از بیمه شدنم هست با این حال شامل بیمه از کارافتادگی میشوم یا نه ممنون در ضمن ۳۶ سالمه
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

شما خیلی کلی نوشته اید و به این علت نمی توان به طور قطع اظهار نظر کرد. اما مختصری در خصوص بیماری های شما:

- پیوند کلیه بدون عارضه کراتی نین بیش از سه( بعد از یکسال از پیوند  ) از کارافتاده کلی(66%)

- پانکراتیک  مزمن علامت دار شدید پس از درمان کامل و در صورت اثبات سندروم سوء جذب، دیابت؛51 تا 66%

دیابت و چشم نیز درصد از کارافتادگی خاص خود را دارتد.

البته بدون رویت پرینت سوابق و مدارک و سیر درمان و همچنین بررسی شرایط ماده 70 و 75  نمی توان دقیق اظهار نظر نمود.

به امید بهبودی و سلامتی شما.