در بیمه آتش سوزی توسط (-1,060 امتیاز)
با سلام با توجه به وام دار بودن مسکن مهر آیا مسکن مهر تحت پوشش بیمه زلزله است ؟ و آیا این خسارت به مالک مسکن تعلق می گیرد یا به بانک وام دهنده ؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)

با سلام قرارداد بیمه مربوط به وام بانک مسکن با بیمه آرمان می باشد که متاسفانه پوشش زلزله در این بیمه نامه نمی باشد ولی خسارت وارده شده به بانک با توجه به بیمه مرهونات بانکی پرداخت می شود

    بیمه آرمان با انتقاد از نوع و کیفیت ساختمان های مسکن مهر می گوید این شرکت با توجه به قراردادش با بانک مسکن، بیمه نامه عمرِ مانده بدهکارِ مسکن مهر مناطق زلزله زده غرب ایران را تحت پوشش دارد اما آن بیمه نامه ها پوششِ زلزله ندارند در نتیجه این شرکت فقط نسبت به بیمه نامه مرهونات بانکی بانک مسکن، آن هم به میزان وام و بهره ای که تحت پوشش است مسئولیت دارد.

     بیمه نامه مرهونات بانکی بابت وام های صادره در بانک مسکن (که شامل مسکن مهر هم می شود)، صادر کرده است؟ اظهار کرد: ما روی وام هایی از بانک مسکن گرفته شده بیمه نامه منازل مسکونی داریم. در کنار آن هم بیمه عمرِ مانده بدهکار یا مانده زمانی سال ۱۳۹۲ بانک مسکن را تحت پوشش داریم. این پوشش، در واقع مانده های وام افرادی است که از بانک مسکن وام گرفته اند اما قبل از پرداخت کامل وام فوت کرده اند. در نتیجه کلیه دارندگان وام مسکن در سال ۱۳۹۲ از بانک مسکن تحت پوشش این بیمه نامه قرار دارند اما این بیمه نامه پوشش زلزله ندارد.

    وی ادامه داد: ما بیمه نامه مرهونات بانکی بانک مسکن را داریم و اگر مسکن که از بین برود، آن مسکن تا مبلغ وام و بهره ای که تحت پوشش است و پرداخت نشده، نزد ما بیمه است البته واضح است از آنجاکه بیمه گذار، بانک مسکن است ما مبلغ خسارت را به بانک می دهیم.