در سایر توسط (-1,060 امتیاز)
افراد آسیب دیده در زلزله برای جبران خسارت از چه بیمه هایی می تونن استفاده کنن ؟
2 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)

با سلام
ضمن عرض تسلیت خدمت همه عزیزانی که در زلزله اخیر مصیبت دیده‌اند و آرزوی صبر برای بازماندگان
 متاسفانه به دلیل فقر فرهنگ بیمه در ایران و عدم اعتماد مردم به این صنعت اکثر ما ایرانی ها یا تحت پوشش بیمه نیستیم یا بیمه مناسب خودمان را تهیه نکرده ایم و در زمان بروز خسارت از کمبود ها ناراضی هستیم

در زیر برخی بیمه هایی که افراد معمولا تحت پوشش دارند ذکر شده و می توانند از آن برای جبران خسارت استفاده کنن

در بحث بیمه ما دو نوع بیمه داریم

  1.  بیمه اموال
  2.  بیمه اشخاص

بیمه اموال به بیمه هایی گفته می شود که وظیفه جبران خسارت اموال و دارایی های شما رو دارن مثل بیمه بدنه یا بیمه آتش سوزی ...

در صورتی که شما بیمه بدنه داشته باشید و پوشش آتش سوزی، سرقت و حوادث طبیعی مانند سیل و زلزله را خریداری کرده باشید می توانید برای جبران زیان های وارده به خودرو خود اقدام کنید و خسارت لازم را از بیمه دریافت کنید.

در صورتی که شما بیمه آتش سوزی داشته باشید و پوشش زلزله را خریداری کرده باشید می توانید برای ساخت یا تعمیر آسیب های ناشی از زلزله از بیمه خسارت را با توجه به بیمه نامه تان دریافت کنید.

همچنین در صورتی که ساختمان شما بیمه تضمین کیفیت ساختمان را دارا باشد می توانید برای ساخت یا تعمیر آسیب های ناشی از زلزله از بیمه خسارت را با توجه به بیمه نامه تان دریافت کنید.

بیمه اشخاص به بیمه هایی گفته می شود که وظیفه جبران خسارت که به خود فرد وارده شده را دارد مثلا بیمه عمر یا بیمه حوادث:

در صورتی که بیمه عمر داشته باشید و پوشش زلزله را نیز انتخاب کرده باشید با توجه به میزان خسارت وارده می توانید از این بیمه غرامت لازم را دریافت کنید.

در صورتی که بیمه حوادث داشته باشید با توجه به میزان خسارت وارده می توانید از این بیمه غرامت لازم را دریافت می کنید.

همچنین اگر تحت پوشش بیمه درمان تکمیلی باشید می توانید برای جبران هزینه های درمانی از این بیمه استفاده کنید.

البته برخی گروه ها به صورت کلی تحت پوشش بیمه های خاص هستند مثلا همه دانش آموزان تحت پوشش بیمه حوادث دانش اموزی هستن یا همه کارمندان دولت تحت پوشش یبمه عمر و حوادث هستن و می توان خسارت لازمه را دریافت کنن

در صورتی که شما از بانک وام دریافت کرده باشید واحد شما تحت پوشش بیمه قرار می گیرد ولی معمولا ذینفع در این نوع بیمه خود بانک هست و خسارتی به شما پرداخت نمی شود

همچنین اگر کارگر باشید و به دلیل زلزله بیکار شده باشید می توانید بیمه بیکاری دریافت کنید