در صندوق بازنشستگی کشوری توسط (100 امتیاز)
باسلام. من ۱۷سال سابقه پشت باجه دارم.یعنی استنشاق خاک پول.از این بابت برونشیت حاد گرفتم که تبدیل شده به آسم.با احتساب خدمت سربازی ویک سال اشتغال درشرکت گاز چگونه میتونم بازنشستگی یا از کارافتاده بشم.که بیمه درمانی و مزایام باقی بمونه.حقوق کمتر بگیرم عیبی نداره
ممنونم از محبتتون
خسته نباشید
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

شرایط از کارافتادگی برای بیمه های فارغ از صندوق تامین اجتماعی بستگی به مقررات حاکم در همان دستگاه را دار میباشد

با در خواست در کمیسیون پزشکی دستگاه مورد نظر میتوانید اقدام به از کارافتادگی به شرط تایید در کمیسیون پزشکی نمایید