در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام
من تازه چند ماهه بیمه بیکاریم درست شده
درحال حاظر در مشهدهستم ومیخواستم به شهرستان خودم مهاجرت کنم درهمین زمان برام معرفی بکار زدن من به کارفرما اعلام کردم که درحال انتقال به شهرستان هستم اما ایشون امتناع از کار زده درصورتی که اعلام کردم تا زمان انتقال کامل میتونم مشغول به کاربشم اما الان قطع کردن
چطوری وبه کجا میتونم شکایت کنم
ممنون
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام شما میگویید که کارفرما امتناع میورزد پس چگونه بیمه بیکاری شما قطع شده اگر کارفرما شما رو بپذیرد وشما به کار برنگردید بیمه بیکاری قطع میشود اگر میخواهید در کل مشکلتان حل شود وادعای شما قانونی هست به اداره کل تامین اجتماعی مراجعه نمایید