در بیمه بیکاری توسط (140 امتیاز)
با سلام.حقوق بیکاریم ب خاطر ادعای بازرس بیمه ب علت عدم حضور قطع شد.

بعد از طی مراحل قانونی و اعتراض مجدد بازرس تشریف آوردن و ظاه‍را مشکلم حل شد امآ هنؤز حقوق شهریور و مهر۹۶ب حسابم واریز نشده.شعبه بیمه هم با بدترین شکل ممکن برخورد میکنن و امروز ک۱۶آبان۹۶،هست،هنوز خبری ار پول نیست.ی راهنمایی لطفا
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
به واحد بیمه بیکاری تامین اجتماعی شعبه مربوطه مراجعه فرمایید. با تشکر

مریم زنده دل