در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
من دختر 23 ساله هستم و  دو ماه است که در یک شرکت پیمانکاری کار میکنم. شنیده ام که می توان تا  موقعی که اعتبار بیمه قبلی من که خدمات درمانی بوده تمام شود از بیمه قبلی استفاده کنم و دفترچه بیمه تامین اجتماعی را نگیرم. آیا بعد از این مدت یا حتی اواسط آن می توانم بیمه تامین اجتماعی بگیرم و بیمه قبلی خود را ملغی کنم و از این طریق در بیمه تکمیلی نظام مهندسی ثبت نام کنم؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام گرفتن دفترچه درمانی تامین اجتماعی اجباری نیست وشما هر موقع دوست داشته باشید میتوانید دفترچه بگیرید