در بیمه روستایی و عشایر توسط (110 امتیاز)
شخصی که سابقه هفت ماه بیمه تامین اجتماعی در یک کارخانه را دارد سپس به دلیل تعدیل نیرو سابقه بیمه او نیز قطع میگردد در ادامه پس از سه چهار ماه بیکاری به دلیل سکونت در روستا بیمه روستاییان و عشایر را به عنوان بازنشستگی انتخاب میکند
در حین اینکه سابقه بیمه روستایی او به یکسال نرسیده در یک کارگاه دیگر مشغول به کار و لیست بیمه تامین اجتماعی او رد می گردد.
تکلیف او چیست؟
آیا توامان می تواند هر دو بیمه بازنشستگی را ادامه دهد یا یکی از بیمه باید قطع گردد؟
با توجه به اینکه بیمه روستایی هزینه یکسال را یکجا دریافت میکند سابقه یکسال بیمه او با توجه به هم زمان شدن تعدادی از ماه های بیمه روستایی و تامین اجتماعی چیست؟
با تشکر
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

باید یکی از بیمه ها را قطع کنید وگرنه مشکل ساز می شود . پیشنهاد من این است بیمه روستائیان را قطع کنید و سوابق روستائی تان را به بیمه تامین اجتماعی انتقال دهید . البه صرفا سوابقی را می توان انتقال داد که با سابقه بیمه تامین اجتماعی همپوشانی نداشته باشد .

با تشکر