در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام خسته نباشي من و دوتا خواهر ديگه طلاق گرفته ايم ميخواستم بدونم كه با اينكه پدرمون زنده هستش و ما هم دوباره زير پوشش بيمه تأمين اجتماعي او هستيم حقوق مجزأ كه ٤٠٠ هست به هر سه نَفَر ما تعلق ميگيره حقوق پدر ١/٥٠٠٠٠٠ هستش ؟

ممنون ميشم جوابم رو بدهيد
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

دوست عزیز اگر پدر در قید حیات باشد خیر اما درصورت فوت ایشان حقوق بین شما تقسیم خواهد شد