در بازنشستگی و مستمری توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
با سلام بعد از طلاق ایا زن میتواند تحت پوشش بیمه همسرش بماند ویا راهکاری دارد و فرزند پسر 8 ساله انها نیز تحت پوشش بیمه پدرش قرار دارد یا خارج میشود ایا حتما باید حضانت پسرش با پدر باشد یا با مادر هم باشد باز تحت پوشش بیمه پدر قرار دارد؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
با سلام و وقت بخیر.

قانونا با جاری شدن طلاق از نظر قانونی،شما دیگه نسبتی با همسر سابق خود ندارید،بنابراین از نظر شرکت بیمه ارتباطی قانونی بین شما و همسر سابق تان وجود نخواهد داشت.

پس در نتیجه نه شما و نه همسر سابق شما نمیتوانید ذینفع یکدیگر باشید،مگر اینکه شرکت بیمه بخاطر وجود فرزندتان،این درخواست را قبول نماید.

پس این تعهد زمانی مورد قبول خواهد شد که شرکت بیمه آن را قبول نماید.

ولی هر یک به تنهایی می توانید فرزندتان را بعنوان ذینفع بیمه نامه خود قرار دهید.

انتخاب حق شماست.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

موفق و پیروز باشید.