در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
​​سلام.

مادر من 52 سال سن داره و تا الان بیمه نداشته.

اگه از الان به مدت 3 سال بیمه زنان خانه دار پرداخت کنه و در سن 55 سالگی بخواد 7 سال کسری بیمه رو بخره تا با ده سال سن بازنشسته بشه امکانش هست؟

مبلغ اون 7 سال چطوری حساب میشه و حدودا چقدر میشه؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام به استناد مصوبه هیت مدیره محترم مورخ ۹۴/۱۲/۲۴حداکثر سن برای پذیرش تقاضای بیمه صاحبان حرف ومشاغل که بیمه زنان خانه دار جزو این گروه هستن برای مردان وزنان درتاریخ ثبت تقاضا۵۰سال میباشد