در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (110 امتیاز)
سلام

من 5 سال جدا شدم و پدرم هم 4 سال فوت شده!من میتونم به لحاظ درمانی تحت پوشش باشم !ولی میخوام بدونم آیا میتونم بابت سابقه کار و بازنشستگی بیمه زنان خانه دار بشم؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

از لحاظ درمانی که می توانید بیمه سلامت گردید . بیمه زنان خانه دار نوعی بیمه خویش فرما است که مزایای درمانی نیز دارد (در صورت پرداخت سرانه) و مانعی نیز برای شما ندارد.

بابت تشکر