در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)

سلام

من به تازگی وارد یک شرکت شده ام در سمت بازاریابی ..قرار دادم ۳ ماهه بوده و از ابتدای برج ۷ قرار داد بسته ام ...حالا من در تاریخ ۸/۱۰ دچار تصادف شدم و ساق پایم شکست ..در استعلام سابقه بیمه اسم شرکت مورد نظر نیست و ظاهرا با یکماه تاخیر وارد استعلام میشود .

ولی شرکت از روز اول بیمه مرا رد کرده است ..دکتر به من ۴ هفته استراحت نوشته و من برگه استراحت را به همراه پرونده بیمارستان به شرکت تحویل دادم ...اما الان شرکت با من تماس گرفته که باید کروکی تصادف را بگیرم و به شرکت بدهم برای بیمه .

  1. آیا به کروکی نیاز است ؟
  2. آیا اینکه من مقصر حادثه بودم از نظر راهنمایی رانندگی میتواند در روند استعلاجی مشکل ایجاد کند؟
  3. آیا حقوق این مدت استعلاجی را پرداخت میکنند ؟

ممنون از توجه شما سروران گرامی

1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام

مدت مرخصی استعلاجی با تایید سازمان تامین اجتماعی به استناد ماده ۷۴ قانون کار جزو سابقه کارکارگر محسوب می گردد وتامین اجتماعی مکلف است مدت مذکور را غرامت دستمزد به کارگر پرداخت نماید