در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
بنده میخواهم از مرخصی استعلاجی بمدت پانزده روز استفاده کنم ولی در خصوص دریافت حقوق مربوط به ان ماه اطلاعی ندارم راهنمایی میخاستم مرسی
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام

غرامت دستمزد، از اولین روزی که بیمه شده بر اثر حادثه یا بیماری حرفه ای و به موجب تشخیص سازمان تأمین خدمات درمانی قادر به کارنباشد پرداخت خواهد شد. در مواردی که عدم اشتغال به کار و معالجه به سبب بیماری باشد، در صورتی که بیمار در بیمارستان بستری نشود، غرامت دستمزد از روز چهارم پرداخت خواهد شد.

بر این اساس، در صورتی که بیماری شما غیرحرفه ای و به عبارت دیگر، معمولی باشد و شما به دلیل ابتلای به آن در بیمارستان بستری شده باشید، غرامت دستمزد ایام بیماری، از روز چهارم به بعد، توسط سازمان تأمین اجتماعی، محاسبه و پرداخت می شود.

شرایط دریافت غرامت دستمزد دوران استراحت پزشکی از بیمه تامین اجتماعی