در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
كارگر من از سال 95 به صورت نيمه وقت در استخدام شركت تعاونب بوده و از اول مهر سال 1396 ترك كار كرده و در اداره كار با ادعاي اخراج و ندادن حق حقوق از شركت شكايت نموده در صورتي كه تمامي مدت حقوق به حساب ايشان واريز شده و بيمه هم رد كرديم .

البته دو ماه هم سال 194 بهمن و اسفند در كارگاه خصوصي خانم من نيز كار كرده و آن تاريخ را هم از من شكايت كرده كه در شركت من نبوده من بايد چيكار كنم

کارگر ترک کار کرده و در اداره کار گفته اخراج شده باید چیکار کنم ؟
1 پاسخ
توسط (420 امتیاز)
سلام

با توجه به شکایت ایشان شما میتوانین با حضور در جلسه و ادعای ایشان را مبنی بر اخراج نقض نمایید و درخواست بازگشت به کار ایشان را مطرح کنین. در چنین مواقعی اگر کارگر از بازگشت به کار استنکاف کند ترک کار ایشان به اثبات میرسد

در خصوص بازه زمانی که ایشان برای شما کار نمیکرده باید درخواست تحقیق کنین که با تحقیقاتی که توسط بازرس اداره کار صورت میگیره مدت کارکرد ایشان اثبات میشه.

چنانچه حق و حقوقات قانونی ایشان به طور کامل پرداخت شده باشه و مستندات آن موجود باشه جای نگرانی نیست.

در صورت نیاز با هماهنگی مدیریت سایت با من تماس بگیرید