در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام من در تاریخ 31 مرداد نود شش تصادف کردم و مقصرم..دچار جراحت وشکستگی شدم..بیمه نامه ماشینم از تاریخ 16ذشهریور نود پنج تا نود شش بود..بیمه شهر آمل به من میگن فقط نقض عضو و فوت ..وبیمه هایی که ز تاریخ 18 مرداد نود شش زدیم خسارت میدیم..این درسته؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام
آرزوی سلامتی و بهبودی جناب کریمی

شما باید از طریق یه دادخواست محکم و مستدل به آخرین قوانین مصوب که توسط وکیل تنظیم شده یا بوسیله مشاوره با یه مشاور تخصصی بیمه ای از دادگاه درخواست احقاق حق کنید .
 بیمه ها در زمینه پرداخت خسارت بعلت کلاهبرداری های متعدد خیلی وسواس بخرج میدن