در بیمه درمان تکمیلی توسط (190 امتیاز)
در صورتی که کم کاری تیرویید خارج از پوشش بیمه بشه، ویزیت های تمام دکتر غدد و آزمایش کلی که در اون فاکتور تیرویید باشه هم از پوشش خارج میشه؟؟
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
بله همینطور هست . تمام هزینه های مربوط به مشکل تیرویید شما منوط به قابل پرداخت بودن این پوشش است. از سوال شما دو مورد میتوان برداشت کرد. که بیمه تکمیلی شما انفرادی یا خانواده بوده و شما قبل از ثبت نام این مورد رو کتمان کردید . یا اینکه قرارداد گروهی بوده و شما دوره انتظار را سپری نکرده اید