در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (580 امتیاز)
کارفرما هر ماه از من یک قرارد داد اجاره ای امضا می گرفت و با امضا خودش مبنی بر این که کلیه دستگاه های موجود در محیط کار را به من اجاره داده و من به صورت پیمانکاری برای او کار می کنم .

 همچنین در قرارداد اجاره امده بود که هروگه اختلاف در این قرارداد خارج از قانون کار است . به اداره کار شکایت کردم و توسط کارشناس دروغ بودن این قرار دادها اثبات شد و من کارگر شناخته شدم .

ایا می توانم از کارفرما بخاطر اجاره نامه های قلابی به دادگاه کیفری شکایت کنم و با تهدید کیفری مثل زندان رفتن حق و حقوق خود را بگیرم .
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بید برگ

با سلام

در صورتی که ادعای شما مبنی بر کارگر بودن در اداره کار اثبات شده است در همان اداره کار حق و حقوق شما محاسبه خواهد شد فلذا نیازی به شکایت در محاکم دیگر نمی باشد.