در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
سلام
من توی یک شرکت بیمه کار میکردم
کارفرما چون قرارداد نداشتیم زیر حرفاش زد و حقوق نداده بمن
مجبور شدم رفته اداره کار ازش شکایت کردم توجلسه اول که تشکیل شد 90درصد حرفاش در رابطه با کارکرد من در محل کار دروغ بود
توضیحات مارو نوشتن، امضا کردیم و گفتن برین خبرتون میدیم!
خواستم بدونم چطور رأی صادر میکنن در این حالت و من باید چه کاری انجام بدم؟
باتشکر
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
اگر مستند جهت ادعای خود به هیات رسیدگی ارایه نداده باشید و کارفرما نیز کارکرد شما را تایید نکرده باشد متاسفانه نمیتوانید نسبت به خواسته خود رای اخذ نمایید