در دیوان عدالت اداری توسط (130 امتیاز)
باسلام ازاواخرسال64دریک سازمان دولتی مشغول بکارشدم اکنون بعداز32سال که برای بازنشستگی اقدام کردم متوجه شدم بطور منقطع و مجموعا یکسال مربوط به سال های 64 و 65 و 66 برایم بیمه رد نشده الان هم برای شکایت از طریق دیوان عدالت فقط یک برگ حکم کارگزینی دارم که مربوط به اضافه حقوق سالیانه سال 71 میباشد در دست دارم البته تاریخ استخدامم درهمان حکم قید شده به اضافه دو سه تا نامه اداری انتصاب با مهر و امضاء و سربرگ دار (حکم کارگزینی نیست)

سوالم اینه که بنظر شما نتیجه ای میشه گرفت یا خیر؟ ضمن اینکه همین یکسال اگر پرداخت شود سابقه 30ساله تکمیل ومیتونم بازنشسته بشم درضمن چنانچه رد ادعا شود میتونم از بیمه بیکاری تا زمان بازنشستگی استفاده کنم؟

اگر مثبته چه وقت باید تقاضاکنم؟ممنون از پاسخی که میفرمایید
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
با سلام

از سوال شما اینطور به نظر می رسد شما به جهت قوانین استخدامی شما تابع قانون کار نباشید و تابع قانون خدمات کشوری باشید فلذا مشمولیت بیمه بیکاری در قانون استخدام کشوری در نظر گرفته نشده است.

اما در پاسخ به سوالتان در مورد بحث اثبات مدت کارکرد به نظر می رسد احکام کارگزینی شما مدرک مستدلی باشد که می توانید از آن بعنوان سند مثبت ادعای خود در دادخواست تقدیمی به دیوان عدالت اداری استفاده نمایید. اما تصمیم در این خصوص بستگی به نظر قاضی رسیدگی کننده به پرونده شما دارد اما هر مدرکی دال بر اثبات رابطه کارکرد شما در آن تاریخ می تواند مفید فایده باشد.