در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
سلام خسته نباشید من 20 سال سابقه پرداخت بیمه دارم و از کارم که بصورت قراردادی بودش بیکار شدم ولز کارفرما بابت واریز نکردن حق بیمه اصافه کار وحق شیفت و نوبت کاری خارج از لیست شکایت کردم در دادگاه لول تر تیب اثری ندادن به این موصوع واعتراص دادم

حال ایا حل اختلاف امکان دارد به این موصوع رسیدگی کند چون حقوق بیمه بیکاری من که باید استفاده کنم کم میشود اگر اونجا هم رای به نفع من ندهند باید چکار کنم با تشکر از شما
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
با سلام

رسیدگی به دعاوی مشمول قانون کار در صلاحیت ادارات کار ( اعم از هیئت تشخیص و حل اختلاف) است. آرای هیئت تشخیص قابل اعتراض در مرجع بالاتر یعنی هیئت حل اختلاف همان ادارات کار است ( لطفا با شورای حل اختلاف اشتباه نگیرید) همچنین آرای صادره از هیئت حل اختلاف برای افراد داخل کشور تا سه ماه قابل اعتراض در دیوان عدالت اداری است.