در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

شركتي كه كارمند را در ليست بيمه خود قبل از مرخصی زايمان رد ميكند بايد همان شركتي باشد كه كارمند بازگشت به كار دارد؟يا ميتوان بازگشت به كار به شركت ديگر داشت؟

1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

با توجه به ایجاد رابطه کارگری و کافرمایی با شرکت اول بدیهی است کارگر میبایست به همان شرکت اول بازگشت بکار شود مگر با توافق کارگر به شرکت دیگری مامور یا ارجاع شوند