در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
با سلام

بنده یک شرکت به ثبت رساندم و مدیر عامل ان هستم،برای خودم بیمه کارفرما پرداخت میکنم،بعدا متوجه شدم اگر زایمان انجام دهم حقوق پایه که مدت 6 ماه پس از زایمان پرداخت میشود به علت اینکه بنده مدیر عامل هستم به من پرداخت نمی شود،بنابراین من در اداره ثبت اگهی تغییرات زدم و فرد دیگری را به عنوان مدیر عامل قرار دادم و خودم هم کارمند شدم،و الان بیمه کارمندی برای بنده پرداخت میشود،میخواستم بدانم ایا با این کار حق بیمه زایمان به مدت 6 ماه به اینجانب پرداخت خواهد شد؟

یکی از بازرسین اداره بیمه به من گفت چون شما به نوعی قانون را دور زدی حق بیمه زایمان به شما تعلق نمی گیرد فایا ئاقعا می توانند از لحاظ قانونی این کار را انجام دهند؟

ممنون.لطفا به طور کامل به سوالم جواب دهید
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام اولا شما بعنوان سهامدار وجزو شرکای شرکت بودید وهستید یعنی رابطه مزد بگیری بین شما وبقیه اعضا نمیباشداما چنانچه بیمه شما بعنوان کارمند واریز شود وبتوانید رابطه مزدبگیری رو اثبات کنید میتوانید از این مرخصی استفاده کنید