در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام من مدیر عامل شرکت هستم و شرکت در حال ورشکستگی است ومن 15 سال سابق کارمندی دارم و 4 ماه سابقه مدیر عاملی و بیمه من 30 درصد رد میشود چگونه میتوانم از بیمه بیکاری استفاده کنم ؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
مدیرعامل شرکت شمولیت قانونکاررانداشته ، بالطبع به موجب ماده 1قانون بیمه بیکاری ازقانون مذکورمستثنی می باشد.مگراینکه مدیرعامل شرکت دارای شغل موظف دیگری بوده ولیست بیمه براین اساس به تامین اجتماعی ارسال گردیده که موضوع قابل بررسی است .بهتراست جهت راهنمایی به اداره کارمحل مراجعه گردد.