در بازنشستگی و مستمری توسط (130 امتیاز)
باسلام

آیا بیماران خاص میتوانند خود را بیمه تامین اجتماعی کنند که ازمزایای مستمری وبازنشستگیش استفاده کنند؟

لطفا کامل راهنمایی کنید با ذکر شرایط

باسپاس
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

تمام متقاضیانی که شرایط لازم جهت بیمه گذاری در سازمان تامین اجتماعی از لحاظ شرط سنی را داشته باشند می توانند بیمه شوند و باید ابتدای بیمه شدن باید معاینات و آزمایشات بدو بیمه شدن را وفق ماده 90 قانون تامین اجتماعی انجام دهند و ارائه خدمات و تعهدات صرفا بابت موارد خارج از بیمای کنونی میباشد و در صورت ثبت بیماری در فرم معاینات امکان دریافت تعهدات در مورد بیماری قبلی وجود نخواهد داشت.

لازم بذکر شرط سنی بیمه شدن برای بیمه اختیاری و انواع حرف و مشاغل آزاد 50 سال تمام و برای بیمه اجباری 55 سال تمام میباشد.