در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
من در ماه ۳۰ ساعت کار میکنم و تا الان کارفرما با کسر از حقوق، بیمه من رو کامل رد میکرده. الان بنا به دلایلی این مورد رو نمیخواد انجام بده.
من میتونم اون ۱۴ساعت در ماه رو بیمه اختیاری پرداخت کنم؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
سلام

خیر تفاوت بیمه و پرداخت البی وجاهت و معنا ندارد و باید بطورکامل بیمه اختیاری صورت پذیرد پیشنهاد میگردد به کارفرما اعلام نمایید بیمه کمافی سابق بطور کامل برای شما ارسال گردد واگردغدغه اینده و ادعای احتمالی از سوی شما باعث قطع این کار شده بهتر است تعهدات لازم را به کارفرما ارایه نمایید تا اقدام کما فی سابق اجرا شوداقی در تامین اجتماع