در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (109,610 امتیاز)
سلام

نحوه انتقال سوابق بیمه از بیمه اختیاری به بیمه اجباری چگونه است و با همان کد بیمه انجام میشود؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام چونکه هردو بیمه تحت حمایت یک صندوق یعنی تامین اجتماعی میباشد نیازی به انتقال نمیباشد انتقال در صورتی انجام میگیرد که ازیک صندوق به صندوق دیگری باشدمثلا از خدمات درمانی به تامین اجتماعی یا بالعکس اما در مورد شماره بیمه نیازی به شماره بیمه جدید نمیباشد وباهمان شماره بیمه انجام میشود اگر شما در حال بیمه پردازی اختیاری باشید ودر جایی مشغول بکار شوید شما باهمان شماره بیمه اختیاری میتوان بیمه اجباری را پرداخت نمود