در بیمه حوادث توسط (870 امتیاز)

سلام در تعریف غرامت روزانه عمومی آمده است که:

غرامت روزانه عمومی عبارت است از مبلغی كه در ایام ازكارافتادگی موقت ‌بیمه‌شده به علت تحقق خطر موضوع بیمه به وی پرداخت ‌می‌گردد.تحقق خطر موضوع بیمه چیست؟

من با موتور تصادف کردم و بیمه حوادث از طرف دانشگاه بوده،آیا این شامل ما هم میشه؟

1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام

خطر موضوع بیمه همان حوادثی است که منجر به آسیب جسمی به بیمه شده می شود. حادثه یعنی هر گونه اتفاق ناگهانی که در مدت بیمه نامه، خارج از اختیار و اراده شخص باشد، ناشی از عامل خارجی و منجر به آسیب جسمی از جمله فوت و نقص عضو و ازکار افتادگی بیمه شده شود.

در بیمه حوادث، استثنائاتی وجود دارد مثل موتورسیکلت سواری و حوادث ورزشی و ... که در صورت توافق بیمه گر و بیمه گذار با پرداخت حق بیمه اضافی قابل بیمه شدن است و در حالت طبیعی جزء موارد استثناء برای پوشش بیمه حوادث است.

حال اینکه اگر این استثناء وجود نداشت یا بیمه گر توافق نموده که حوادث ناشی از تصادف موتور سیکلت سواری را هم بیمه نماید، آن وقت میتوان رفت سراغ غرامت روزانه عمومی

غرامت روزانه عمومی یعنی آن زمانی که بیمه شده به علت حادثه نمی تواند به کار و کسب درآمد بپردازد. برای یک شخصی که کارمند بوده و از مرخصی استعلاجی برخوردار بوده یا کسی که درآمدی ندارد، این امر صدق نمی کند مگر آنکه خلاف آن توافق شده باشد. یعنی بیمه گر بدون در نظر گرفتن شغل و درآمد شخص بیمه شده، روزانه به مبلغ n ریال از روز a بعد از حادثه تا حداکثر n روز به ذینفع پرداخت خواهد نمود.