در بیمه حوادث توسط (870 امتیاز)
سلام.چه جوری میشه پوشش غرامت روزانه عمومی رو برای بیمه حوادث انفرادی خرید؟این جور که من متوجه شده ام این پوشش فقط مختص بیمه نامه های گروهی می باشد و برای بیمه نامه های انفرادی قابل خریداری نیس.خوب گروهی ها هیچ وقت چنین پوششی رو خریداری نمی کنند و در تلاشند که با ارزان ترین هزینه گروه مورد نظر خود را بیمه کنند انفرادی ها هم که نمی تونن بخرن.پس حذفش کنن بهتر نیس؟
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام

لطفا مستند بیانات خودتون رو اعلام بفرمایید

دربیمه های حوادث انفرادی هم پوشش غرامت روزانه عمومی پرواخت میشود . لطفا ایین نامه شماره ۲۳ بیمه حوادث قسمت شرایط پرداخت غرامت روزانه حوادث انفرادی رو مطالعه کنید و یا با دیگر همکاران بنده که در زمینه فروش بیمه فعالیت میکنند مشورت بفرمایید