در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
اینجانب ده سال سابقه بیمه اجباری تامین اجتماعی و 34 سال سن دارم. از کار استعفا دادم میخوام خودم رو بیمه زنان خانه دار کنم. برای اینکه بازنشست بشم باید بیست سال دیگه هم بیمه واریز کنم؟ راهی وجود داره که با بیست سال بازنشست بشم؟ برای اینکه حقوق بیشتری موقع بازنشستگی بگیرم باید چکار کنم؟ در ضمن بیمه عمر هم دارم
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام زنان بابیست سال سابقه و۴۲سال سن میتوانند بازنشسته شوند به شرط اینکه در زمان بازنشستگی یعنی زمان درخواست مشمول قانون کار باشید نه اینکه بیمه زنان خانه دار باشید