در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام من در تیر ماه از شرکت محل کار اخراج شدم و قرار داد من تا پایان سال بوده و کارفرما بعلت اختلاف با شرکاءاین کار را کرده است و گفت حقوق بنده را تا پایان قرارداد (آخر سال) پرداخت می نماید اما الان با گذشت 4 ماه از این کار سرباز زده به اداره کار که مراجعه کردم گفتن تا 2 ماه زمان شکایت داشتی و نمیتوانی شکایت کنی آیا درست است یا خیر لطفا توضیح کامل دهید
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
درقانون زمان برای ارایه دادخواست پیش بینی نگردیده است واحقاق مطالبات مشمول مرورزمان نمی باشدبه هرحال مرجع رسیدگی مراجع حل اختلاف می باشند،اصراربرارایه تقدیم دادخواست اداره کارملزم به اقدام بوده وپرونده رابایستی جهت رسیدگی به مراجع احاله نماید.