در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
بنده در در تیر ماه 95 مشغول به کار شدم و تا پایان سال 95 حق بیمه کمتر از واقع پرداخت شده کارفرما مابه التفاوت بیمه را به بنده پرداخت کرد می خواستم بدونم نسبت به خسارتی که به سابقه بیمه بنده زده می توانم شکایت کنم و اگر امکان پذیر باشد به بنده خسارت هم داده می شود اگر محاسبه دارد به بنده اعلام کنید
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ

در صورتی که این مابه التفاوت را نقدا دریافت کرده اید به نظر نمی رسد این امر اخلاقی باشد. ضمنا در این حالت فقط می توان برای این مابه التفاوت در اداره کار ثبت دادخواست نمایید و مدارکی جهت اثبات ارائه دهید. ضمنا اگر این خواسته اثبات شود مبلغ مابه التفاوت و جریمه از سمت کارفرما به حساب سازمان تامین اجتماعی واریز می گردد و فقط سابقه شما اصلاح خواهد شد.