در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام وخسته نباشید.من به مدت ۵ سال هست که به شغل برقکار ساختمان مشغولم دراین مدت صاحبکارم به هیج وج قادربه بیمه کردن من نیست.دلیلش پرسیدم چرا بیمه نمیکنی؟

درجواب یا تفره میره یا وظیفه من نیست ،درحالی که خودش بیمه ست ،دوتا شغل دارد ،کارمند نیروگاه تولید برق هست هم بازار بیرون کار میکنه.برق ساختمان ،

خواهشا  من راهی دارم برای پیگیر بیمه ،قانون چطوریه ،درآخر  حق با کیه ،اگه پیگیرش باشم ،با این همه دوندگی کار ای شکایتم میتونم به حقم برسم یا بیهوده هست وقت تلف کردنه خیلی ممنون ،جواب بدید
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)

همراه گرامی بیدبرگ

مطابق ماده 148 قانون کار تمامی کارفرمایان موظفند کارگران خود را بیمه نمایند. حال قانون بین مشاغل مختلف شرکتی و خدماتی و مغازه و غیره تفکیکی قائل نشده است. اما موارد زیر را باید مورد توجه قرار دهید.

  1.  برای طول مدت سابقه کارتان باید بتوانید رابطه مزدیتان را با کارفرما ثابت کنید. برای مثال قرارداد یا پرینت واریز به حساب یا فیش حقوقی. در صورتی که هیچ مدرکی ندارید می توانید از اداره کار تقاضای بازرسی کنید.
  2.  باید در اداره کار دادخواستی با موضوع حق بیمه ثبت نمایید.
  3.  ضمنا بهتر است بدانید شما با توجه به قانون کار از عیدی و سنوات نیز بهره مند می شوید.