در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام

 بنده ازتاریخ 1/12/95 تا تاریخ 26/5/96 درمدرسه علمیه کار میکردم بیمه بنده توسط کارفرما ردنشده از ارسال آن امتناع می‌ورزد به اداره کار و سازمان تأمین اجتماعی مراجعه کردم احضار داشتندحوزه علمیه جز بیمه وموارد خاصه ازصلاحیت رسیدگی ما خارج است شمافقط شکایت حوزه علمیه را فقط باید به خدا بکنین بس؟ تکلیف ما اکه حق و حقوقمان پایمال شده چه باید کردآیاغیرازخدامرجع قانونی دنیوی وجوددارد شکایت کنیم
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

گر چه نوع شغل خود را قید ننموده اید، اما کارکنان حوزه های علمیه دو نوع اند:

- کارکنان مشاغل خدماتی ؛ که مشمول قانون کار هستند.

- کارمندان رسمی موضوع  مصوبه 667 حوزه های علمیه.

بر اساس ماده 36 و 39  قانون تامین اجتماعی و همچنین ماده 27 قانون استخدام كارمندان حوزه‌هاي علميه(مصوب كميته خاص) مصوبه شماره 667  و دانلود فرم ادعای سابقه مندرج در لینک: http://www.tamin.ir/file/file/121373 به واحد نامنویسی شعبه تامین اجتماعی مراجعه نموده و ادعای سابقه نمائید.