در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام به دلیل شکایت از کارفرما و خلا بیمه در یک سال قبل از بیکاری شانزده ماه گرفتن حکم بیکاری بنده طول کشیده .بالاخره بیست و پنج مهر نود و شش حکم گرفته ام و کاریابی یک ماه بعد تاریخ حضور غیاب تعیین کرده.

آیا این ماه حقوق من رو خواهند داد یا باز هم منتظر باید ماند.آیا این مبالغ را یکجا واریز خواهند کرد.
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
چنانچه دریافت مقرری بیمه بیکاری توسط مراجع ذیصلاح محرزگردیده باشد،پرداخت مقرری از زمان بیکارشدن صورت می گیردوعقب ماندگی بطوریکجاتوسط تامین اجتماعی پرداخت می گردد.