در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام،من چندماه است که بیمه بیکاری دریافت میکنم و ماه پیش که انگشتم را برای حضورم در دستگاه حضوروغیاب اداره کار ثبت کردم تاریخ مراجعه بعدیم را ساعت 13 ششم آذر ماه که فردا باشد اعلام کرد و تا آن موقع هم تعطیلی این روز صد در صد نشده بود و بتازگی دولت و مجلس به قطعیت اینروز راتعطیل اعلام کردند و گرنه حتی در تقویم امسال هم نبود چون هیچوقت نشده که دستگاه حضور و غیاب اداره کار روز تعطیل و یا پنجشنبه ها را جهت حضور بعدی اعلام بکنند،خلاصه اینکه آیا این نقیصه خدای نکرده باعث قطعی حقوق بیمه بیکاری ما یک وقت نشود و آیا فردا که تعطیل است آنجا باز هستش که بروم و حضورم را اعلام بکنم یا اینکه بجای فردا ساعت13 پسفردا به آنجا مراجعه بکنم چون تاریخ بعدی حضورم در ماه آینده راهم ازدستگاه نگرفتم که بدانم،لطفا اگر امکان دارد تا قبل از ساعت 13 فردا جوابش را به بنده بفرمائید
توسط (140 امتیاز)
سلام، داش ازمنم امروزه، همین مشگل دارم،
توسط (100 امتیاز)
سلام،چون متاسفانه با اینکه بیدبرگ همیشه تبلیغ میکندکه جواب سوالهای کاربران راسریع جواب میدهداما جواب سوال مرانداد وخودم الان شخصابا اینکه اداره‌ کار از منزلم دوربود اماآژانس گرفتم و12500 تومن هم پول دادم ورفتم آنجاودیدم اداره کارتعطیل هستش وفردا ساعت 13که تایم امروز حضوروغیابم بودبه آنجامراجعه میکنم
1 پاسخ
توسط (140 امتیاز) 1 نشانه گذاری شده
من که رفتم برگه زده بود فردا صبح به بازرس اداره معرفی. کنید،ازمنه میشنوی صبح برو،اینا دنباله بهانه میگردن،که حقوق قطع کنن،موفق باشی
توسط (100 امتیاز)
سلام
من امروز که هفتم آذرماه است رفتم اداره کار و حضور و غیاب ششم آذرماه که تعطیل بود را مسوولین آنجا به ششم دی ماه و همان ساعت ششم آذر انتقالش دادند و ماه بعد باید انگشتم را در دستگاه اداره کار جهت حضورم بجای اینماه ثبت بکنم