در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
درود.وقتتون بخیر

خانم بارداری هستم که ماه آینده فارغ میشم.تا سه سال پیش مشغول به کار بودم و سابقه بیمه دارم اما بعد از بیکاری، به پرداخت حق بیمه ادامه ندادم..همسرم هم تحت هیچ بیمه ای نیست...

چندماه بود که تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفتیم اما از اول آبان فقط مراکز دولتی این بیمه رو قبول میکنند و من برای کاهش هزینه های زایمان در بیمارستان غیردولتی، احتیاج به بیمه دارم..

حالا توصیه شما برای رسیدن به بیمه تامین اجتماعی در زمان کم برای من چیه؟

اینکه خودم اقدام به ادامه بیمه ام کنم؟

یا اینکه همسرم اقدام به بیمه کنه و من رو هم تحت پوشش خودش قرار بده؟

ممنون میشم برای هر راهکاری، مدارک لازم و هزینه و زمانی که میبره رو بفرمایید
1 پاسخ
توسط (9,060 امتیاز)
سلام.دوست عزیز شما میتوانید با مراجعه به شعب تامین اجتماعی و انتخاب بیمه مشاغل آزاد بلافاصله تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار بگیرید .و یا با مراجعه به اداره خدمات درمانی تحت پوشش بیمه ایرانیان قرار بگیرید .همچنین درصورت نداشتن هیچگونه بیمه ای ,بیمه سلامت تمامی ایرانیان را در مراکز دولتی تحت پوشش قرار میدهد.