در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (-1,060 امتیاز)
حداکثر سن پذیرش برای متقاضیانی که می خواهند بیمه خود را بطور اختیاری ادامه دهند چند سال می باشد و با چه سابقه پرداخت حق بیمه ،شرط سنی برای متقاضیان وجود ندارد؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
سلام حداکثر سن پذیرش تقاضای متقاضی بیمه اختیاری برای مردان و زنان حداکثر سن پذیرش تقاضای متقاضی بیمه اختیاری برای مردان و زنان  50 سال تمام در تاریخ ثبت تقاضا خواهد بود .در صورتی که ن متقاضی در زمان ثبت تقاضا بیش از 50 سال باشد پذیرش درخواست وی منوط به داشتن سابقه پرداخت حق بیمه قبلی معادل مدت مازاد سنی مقرر خواهد بود.

مثلا شخصی که 52سال دارد پذیرش تقاضای وی منوط به داشتن سابقه پرداخت حق بیمه قبلی معادل  مدت مازاد سنی مقررخواهد بود.مثلا شخصی که 52سال را دارد پذیرش تقاضای وی برای بیمه اختیاری موکول به این است که معادل 2سال  سن اضافی 2سال سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشد.

از طرفی کلیه بیمه شدگان متقاضی که حداقل 10سال سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشند از اعمال شرط سنی  50 سال معاف خواهند بودیعنی با داشتن ده سال سابقه پرداخت حق بیمه،افراد اعم از زن و مرد می توانند بدون رعایت شرط سنی 50 سال ،درخواست ادامه بیمه به صورت اختیاری نمایند.